Locatie Vriezerweg 20 B 9482 TB Tynaarlo
Telefoon 0592 – 544 230

voor sanitaire wanden

Maatwerk oplossingen

Sanitaire wanden op maat

Sistim Nederland B.V. is dé specialist als het gaat om maatwerk oplossingen voor sanitaire wanden. Wij leveren perfect passende, kwalitatief hoogwaardige en esthetisch aantrekkelijke sanitaire wanden die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en eisen.

Perfect aangepast aan uw behoeften

Elke ruimte is uniek en vraagt om een unieke oplossing. Ons team van deskundige ontwerpers en installateurs is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk sanitaire wanden die perfect aansluiten bij de ruimte en het beoogde gebruik. Of u nu een compacte oplossing voor een kleine ruimte nodig heeft, of een uitgebreid systeem voor een grote faciliteit, wij hebben de kennis en ervaring om een oplossing te bieden die perfect bij uw situatie past.

image
image
Hoogwaardige kwaliteit en afwerkingsniveau

Van eenvoudig tot zeer luxueus

Een breed scala aan opties

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

Bij Sistim gebruiken we alleen de beste materialen om onze maatwerk sanitaire wanden te creëren.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap
Bij Sistim gebruiken we alleen de beste materialen om onze maatwerk sanitaire wanden te creëren. We combineren dit met ons vakmanschap en aandacht voor detail om wanden te produceren die niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en aantrekkelijk zijn. Onze sanitaire wanden zijn resistent tegen vocht, huishoudelijke chemicaliën en oplosmiddelen, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn.

Een breed scala aan opties
Ons assortiment van maatwerk sanitaire wanden is divers en veelzijdig. Of u nu op zoek bent naar wanden voor een school, een recreatiepark, een wellnesscentrum of een vliegveld, we kunnen een oplossing bieden die bij uw behoeften past. Onze sanitaire wanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en ontwerpen, zodat u een oplossing kunt kiezen die past bij uw esthetiek en budget.

Service Image

Deskundig advies en ondersteuning

Bij Sistim bieden we niet alleen geweldige producten, maar ook uitstekende klantenservice. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste sanitaire wanden tot de installatie en het onderhoud.

Een breed scala aan opties

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

Bij Sistim gebruiken we alleen de beste materialen om onze maatwerk sanitaire wanden te creëren.

Contacteer ons voor uw maatwerk oplossing

Bent u geïnteresseerd in onze maatwerk oplossingen voor sanitaire wanden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592–544 230 of per e-mail via info@sistim.nl. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw perfecte sanitaire oplossing.