De specialist in sanitaire wanden

De mooiste sanitaire wanden voor een perfecte uitstraling.

Indien u op zoek bent naar sanitaire wanden voor uw sanitaire ruimte, dan is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn en een mooi design hebben. Bij Sistim kunt u een sanitaire wand kopen die aan deze eisen voldoet.

Onze sanitaire wanden zijn erg duurzaam en bovendien resistent tegen huishoudelijke chemicaliën, oplosmiddelen en vocht. Daarnaast zijn onze sanitaire wanden gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

icon png

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag bij het uitkiezen en kopen van een sanitaire wand die past bij uw budget.

Design cabines

Design Cabines

Type cell®

Design Cabines, Hangende Cabines en Nis deuren

Type PRIMO Kn

Design Cabines

Type NiUU®

Design Cabines

Type NOXX® SMART

Budget cabines

Budget Cabines, Vandalisme bestendig

Type C – Basic

Budget Cabines

Type D – Basic

Budget Cabines

Type E – Basic

Budget Cabines

Type 13 – Opleg

Budget Cabines

Type 13 – Inleg

Vandalisme bestendig

Hangende Cabines en Nis deuren, Vandalisme bestendig

Type Cronus®

Vandalisme bestendig

Type 13 – Robuust

Budget Cabines, Vandalisme bestendig

Type C – Basic

Kinder cabines

Kinder Cabines

Type D – Bambino

Kinder Cabines

Type B – Bambino

Hangende cabines en Nisdeuren

Hangende Cabines en Nis deuren, Vandalisme bestendig

Type Cronus®

Hangende Cabines en Nis deuren

Type 13 – Hangend

Hangende Cabines en Nis deuren

Type PRIMO F

Hangende Cabines en Nis deuren

Type 13 – N – Nis deuren

Design Cabines, Hangende Cabines en Nis deuren

Type PRIMO Kn

Kies sanitaire wanden die passen bij uw sanitaire ruimte

Kies sanitaire wanden die passen bij uw sanitaire ruimte

Indien u besluit een sanitaire wand te kopen, dan is het van belang dat deze past bij de sanitaire ruimte van uw locatie. Zo kunt u kiezen voor vandalismebestendige sanitaire wanden voor de sanitaire ruimtes van uw camping, zaal of stadion. Bent u eigenaar van een school voor jongere kinderen? Dan doet u er goed aan om een sanitaire wand te kopen die aansluit op deze doelgroep. Onze sanitaire cabines voor kinderen zijn veilig en kunt u eventueel in primaire kleurcombinaties bestellen. U bent bij ons ook op de juiste plek indien u op zoek bent naar een duurzame sanitaire wand. Indien u besluit een duurzame sanitaire wand bij ons te kopen, bent u verzekerd van jarenlang gebruiksplezier. Daarnaast is een duurzame sanitaire wand resistent tegen vocht en gemakkelijk in onderhoud. Onze product experts adviseren u graag over onze duurzame wanden. Welke keuze u ook maakt; u profiteert bij Sistim altijd van optimale kwaliteit en service. Zo monteren onze vakbekwame monteurs uw wanden graag op uw locatie en bieden we tevens maatwerk aan.

U heeft keuze uit verschillende merken

Sistim is exclusief distributeur van sanitaire wanden van KEMMLIT®. Deze productlijn kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit en een perfect afwerkingsniveau. Daarnaast vindt u in ons aanbod het merk Afkor. Deze eenvoudige wanden hebben een mooie uitstraling en zijn scherp geprijsd. Zo vindt u in ons aanbod sanitaire wanden altijd een product dat past bij uw budget. Hierbij kunt u ook een collectie urinoirschotten vinden.

Vraag naar de mogelijkheden

Kies voor de kwaliteit van onze sanitaire wanden en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan. Sistim uit Tynaarlo, nabij Groningen, heeft tot dusver sanitaire wanden mogen leveren door geheel Nederland aan diverse bedrijven en locaties waaronder recreatiebedrijven, restaurants, cafés, zwembaden, sporthallen, (sport)scholen, sporthallen, (sport)scholen en sauna’s. Wij zijn erg trots op onze referenties. Bekijk gerust onze afgeronde projecten eens! Heeft u vragen over onze producten of diensten? Wij beantwoorden deze graag op ons e-mailadres info@sistim.nl of via het contactformulier op onze website. U kunt ons ook bellen op 0592 – 544 230.

Vrijblijvende offerte sanitaire wanden

Bent u op zoek naar sanitaire wanden en hecht u waarde aan kwaliteit, hygiëne en dat de sanitaire wanden eenvoudig in onderhoud zijn? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.