Locatie Vriezerweg 20 B 9482 TB Tynaarlo
Telefoon 0592 – 544 230

Sanitaire cabines

Dé specialist in

Sistim Nederland B.V. is opgericht in 1995...

Sistim Nederland B.V. is opgericht in 1995 onder de oorspronkelijke naam ”Kemmlit Nederland B.V.”. Ons bedrijf is sinds die tijd de importeur voor Nederland van de producten van het Duitse KEMMLIT® Bauelemente GmbH, dat sanitaire wanden, sanitaire cabines, garderobekasten, zitbanken & garderobes en kunststof deuren fabriceert.

Hoogwaardige kwaliteit en afwerkingsniveau

De producten van KEMMLIT® kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit en afwerkingsniveau, met daaraan gekoppeld een iets hogere prijs. De producten van de Sistim-lijn zijn eenvoudiger, maar hebben een degelijke uitstraling en een scherp prijsniveau. De onderlinge verschillen kunt u eens rustig bekijken bij het producten-overzicht.

image
image
Hoogwaardige kwaliteit en afwerkingsniveau

Van eenvoudig tot zeer luxueus

Hoogwaardige Sanitaire Oplossingen

Efficiënte en op maat gemaakte Cabines

We bieden op maat gemaakte sanitaire cabines van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan al uw eisen.

Service Image

Sanitaire wanden die passen bij uw ruimte

Sistim heeft een ruim assortiment aan sanitaire wanden die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Onze vandalisme- en kindvriendelijke wanden zijn duurzaam en bieden een uitstekende bescherming tegen slijtage en beschadiging.

Service Image

Ruim aanbod aan sanitaire producten

Naast sanitaire wanden biedt Sistim ook garderobekasten, kleedkamerbanken, wastafelbladen, tribunestoelen, urinoirschotten en accessoires aan. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en passen perfect bij uw sanitaire ruimte.

Service Image

Vraag naar de ruime mogelijkheden

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor onze kwalitatieve sanitaire producten. Wij hebben al diverse bedrijven en locaties voorzien, zoals recreatiebedrijven, restaurants, zwembaden, (sport)scholen en vliegvelden.