Kunststof wastafelbladen in diverse modellen en materialen

Wastafelbladen

Indien u op zoek bent naar wastafelbladen voor uw sanitaire ruimte, dan is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn en een mooi design hebben. Kies voor een nette aankleding en functionaliteit met onze hoogwaardige wastafelbladen.

Bij Sistim Nederland vindt u een ruim assortiment wastafelbladen voor uw sanitaire ruimte. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol wastafelblad van HPL of kunststof composiet, wij hebben de perfecte opties voor u. Onze wastafelbladen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook eenvoudig te bewerken en te onderhouden.

icon png

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag bij het uitkiezen en kopen van een wastafelblad die past bij uw budget.

Overzicht van onze wastafelbladen

Wastafelbladen

Wastafelbladen van HPL

Wastafelbladen

Fabricaat Marlan

Wastafelbladen

Fabricaat LG HI-MACS

Hoogwaardige wastafelbladen voor uw sanitaire ruimte

Onze ervaren productexperts staan klaar om u te adviseren bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke behoeften. Kies voor een nette aankleding en functionaliteit met onze hoogwaardige wastafelbladen. Wastafelbladen van HPL bieden duurzaamheid en kwaliteit. Onze collectie omvat wastafelbladen van 10 of 13 millimeter HPL met een vlak bovenblad. Met een breedte van 600 millimeter en een neerhangende voorzijde van 200 millimeter, zijn deze bladen zowel praktisch als stijlvol.

Daarnaast werken we samen met gerenommeerde fabrikanten zoals Marlan en LG HI-MACS om u een uitgebreide keuze aan wastafelbladen te bieden. De vaste modellen Alpha en Omega van Marlan, met standaard waskommen in model Delta en maatwerk Vivace, bieden veelzijdige opties om uw sanitaire ruimte naar wens in te richten. Bij LG HI-MACS kunnen we wastafels op maat maken in elke gewenste vorm en afmeting, met vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor personalisatie.

Bij Sistim streven we naar uitstekende service en tevredenheid van onze klanten. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over wastafelbladen die bij uw sanitaire ruimte passen. Neem contact met ons op voor meer informatie, documentatie of een vrijblijvende offerte. Bij Sistim bieden we niet alleen hoogwaardige wastafelbladen, maar ook andere producten en diensten, zoals sanitaire wanden en schaamschotten, om aan al uw sanitaire behoeften te voldoen.

Advies nodig over wastafelbladen?

Neem gerust contact met ons op voor documentatie of een vrijblijvende offerte. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw sanitaire ruimte. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Wij beantwoorden deze graag op ons e-mailadres info@sistim.nl of via het contactformulier op onze website. U kunt ons ook bellen op 0592 – 544 230.

Vrijblijvende offerte wastafelbladen

Bent u op zoek naar wastafelbladen en hecht u waarde aan kwaliteit, hygiëne en dat de wastafelbladen eenvoudig in onderhoud zijn? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.