Locatie Vriezerweg 20 B 9482 TB Tynaarlo
Telefoon 0592 – 544 230

De specialist in sanitaire designcabines

De mooiste sanitaire designcabines voor een perfecte uitstraling.

Wanneer u op zoek bent naar wanden voor uw sanitaire designcabine is het van belang dat de wanden kwalitatief, vandalismebestendig, hygiënisch en gemakkelijk in het onderhoud zijn. Sistim biedt u dergelijke wanden. Onze sanitaire designcabines zijn resistent tegen vocht, huishoudelijke chemicaliën en oplosmiddelen. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van wanden voor uw sanitaire designcabine die passen bij uw budget.

Design Cabines

Design Cabines

Type cell®

Design Cabines, Hangende Cabines en Nis deuren

Type PRIMO Kn

Design Cabines

Type NiUU®

Design Cabines

Type NOXX® SMART

Kies uw sanitaire designcabine

Beschikbaar in verschillende soorten en maten

Voor elk sanitair project bieden wij een oplossing op maat. Of u nu een sanitaire designcabine nodig heeft voor uw schoolgebouw, wellnessresort, openbaar zwembad of ander recreatiebedrijf: onze ervaren experts staan klaar om de wanden van uw sanitaire designcabine voor u te monteren. Naast sanitaire designcabines hebben wij nog meer wandsystemen voor sanitaire faciliteiten, voor ieder doeleinde en ieder budget. U bent bij ons bijvoorbeeld op de juiste plek indien u op zoek bent naar een sanitaire designcabine van KEMMLIT®, waar wij exclusief distributeur van zijn. Indien u dat wenst, monteren wij de cabine voor u. Vraag onze experts naar de mogelijkheden, ook wat betreft het maatwerk dat wij leveren. U kunt ook onze projecten en referenties bekijken om een beeld te vormen van onze producten en het vakwerk van onze monteurs.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Zorg voor het comfort van uw gasten en kies voor een stijlvolle sanitaire designcabine van Sistim uit Tynaarlo, nabij Groningen. Bij ons vindt u de beste prijs-kwaliteitverhouding. U vraagt eenvoudig een offerte bij ons aan, waarna wij snel contact met u opnemen. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Vul dan ons contactformulier in, bel naar 0592 – 544 230 of stuur een e-mail naar info@sistim.nl. Wij staan voor u klaar.