Creëer een stijlvolle en privacyvriendelijke sanitaire ruimte met onze hoogwaardige urinoirschotten

Urinoirschotten van Afkor Type U

Bij Sistim Nederland B.V. kunt u urinoirschotten van Afkor Type U kopen, een uniek concept dat stijl en functionaliteit combineert. Deze urinoirschotten hebben een modern design met een verticaal massief aluminium profiel en een onzichtbare bevestiging aan de muur. Het paneel, gemaakt van massief HPL met een dikte van 13 millimeter, wordt strak vastgeklemd en opgespannen in het profiel. Dit zorgt voor een robuust en gemakkelijk te onderhouden geheel. Ontdek de verschillende designmodellen en kleuropties die beschikbaar zijn voor uw urinoirschotten.

Urinoirschotten van Afkor Type U

Bij Sistim Nederland B.V. bieden we urinoirschotten van Afkor Type U die op maat worden gemaakt in elke gewenste vorm en afmeting. Onze urinoirschotten hebben een uniek ontwerp met een verticaal massief aluminium profiel en een onzichtbare, stevige bevestiging. Het paneel, gemaakt van hoogwaardig HPL met een dikte van 13 millimeter, wordt strak vastgeklemd en opgespannen in het profiel. Dit zorgt voor een solide en gemakkelijk te onderhouden urinoirsysteem.

Drie verschillende modellen

U kunt kiezen uit drie verschillende designmodellen: rechthoekig, rond en trapezium. Daarnaast bieden we een scala aan standaardkleuren volgens de Afkor kleurenkaart, zodat u uw urinoirschotten kunt aanpassen aan uw specifieke stijl en voorkeur. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag bij het kiezen van de juiste urinoirschotten voor uw sanitaire ruimte.

Schaamschotten tegen een betaalbare prijs

Bij Sistim Nederland B.V. bieden we schaamschotten tegen een scherpe prijs. Ons uitgebreide assortiment biedt diverse mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. Als u op zoek bent naar een design urinoirschot voor uw sanitaire ruimte, is het kopen van een urinoirschot bij Sistim zeker een aanrader. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor prachtige sanitaire designcabines om het comfort van uw gasten verder te verhogen.

Verhoog de privacy van uw gasten

Met de aanschaf van urinoirschotten, ook wel schaamschotten genoemd, kunt u de privacy van uw gasten waarborgen. Deze schotten kunnen eenvoudig tussen de urinoirs worden geplaatst, waardoor inkijk wordt voorkomen. Daarnaast zorgen urinoirschotten voor een professionele en hygiënische uitstraling van uw sanitaire voorzieningen. Ontdek ook onze onderhoudsvriendelijke en duurzame sanitaire wanden met bijbehorende accessoires, die uw ruimte nog verder kunnen verbeteren.

Voordelen van Afkor Type U urinoirschotten

check Privacy en elegantie gecombineerd: De urinoirschotten van Afkor Type U bieden een stijlvolle oplossing om privacy te waarborgen in uw sanitaire ruimte.

check Uniek designconcept Het verticale massief aluminium designprofiel zorgt voor een moderne uitstraling en de onzichtbare bevestiging zorgt voor een strak en robuust geheel.

check Duurzaam materiaal: De urinoirschotten zijn gemaakt van hoogwaardig HPL met een dikte van 13 millimeter, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik.

check Eenvoudige installatie: Het urinoirschot wordt rechtstreeks en onzichtbaar aan de muur bevestigd, wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke installatie.

check Onderhoudsvriendelijk: Zowel het profiel als het paneel zijn zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor uw sanitaire ruimte gemakkelijk schoon te houden is.

check Diverse designmodellen: U kunt kiezen uit verschillende designmodellen, waaronder rechthoekig, rond en trapezium, om zo de perfecte urinoirschotten te vinden die bij uw ruimte passen.

check Kleuropties: Er zijn diverse kleuropties beschikbaar volgens de Afkor kleurenkaart, zodat u de urinoirschotten kunt aanpassen aan uw specifieke stijl en voorkeur.

check Aantrekkelijke aanbieding: Bij aankoop van zes of meer urinoirschotten ontvangt u een aantrekkelijke korting van 20%.

check Maatwerk mogelijk: De urinoirschotten kunnen op maat worden gemaakt in elke gewenste vorm en afmeting, zodat ze perfect passen bij uw sanitaire ruimte.

Bestel uw urinoirschotten nu eenvoudig online

Bent u overtuigd van de kwaliteit en mogelijkheden van de urinoirschotten van Sistim Nederland B.V. ? Aarzel dan niet langer en bestel vandaag nog uw urinoirschotten. U kunt rekenen op de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op via info@sistim.nl of bel naar 0592 – 544 230. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over de urinoirschotten van Sistim Nederland B.V. ? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.