De mooiste garderobekasten voor een perfecte uitstraling.

De specialist in garderobekasten

Bent u op zoek naar hoogwaardige garderobekasten voor hotels, congrescentra, sportgelegenheden, scholen, kantoorgebouwen, zwembaden en andere commerciële ruimtes? Bij Sistim bieden we een uitgebreid assortiment garderobekasten en vakkenkasten die speciaal zijn ontworpen voor deze toepassingen.

Onze garderobekasten zijn niet zomaar kasten; ze zijn ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid en veiligheid. We begrijpen dat deze ruimtes vaak intensief worden gebruikt en dat er behoefte is aan kasten die bestand zijn tegen dagelijkse slijtage en veilig zijn voor het opbergen van persoonlijke bezittingen.

icon png

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag bij het uitkiezen en kopen van een garderobekast die past bij uw budget.

Garderobekasten

Garderobekasten

Type S

Garderobekasten

Type R

Garderobekasten

Type IXOS® P

Garderobekasten

Type IXOS® L

Garderobekasten

Type K

Garderobekasten

KEMMLIT® PowerBox

Garderobekasten

Sluitsystemen

Garderobekasten

Schulte Schlagbaum AG

Garderobekasten die passen bij uw ruimte

Bij het kopen van garderobekasten is het essentieel dat ze passen bij de specifieke ruimte op uw locatie. Of u nu op zoek bent naar vandalismebestendige garderobekasten voor scholen, sportcentra, zwembaden of sauna’s; bij Sistim Nederland vindt u de juiste oplossing. Daarnaast bieden we duurzame garderobekasten aan die bestand zijn tegen vocht en gemakkelijk te onderhouden zijn. Onze deskundige product experts adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Wat uw keuze ook is, bij Sistim Nederland kunt u altijd rekenen op optimale kwaliteit en service. Onze vakbekwame monteurs monteren de garderobekasten graag op locatie en we bieden ook maatwerkoplossingen.

Een breed assortiment van gerenommeerde merken

Sistim Nederland is de exclusieve distributeur van garderobekasten van topmerken zoals KEMMLIT®. Deze productlijn staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en uitstekende afwerking. Daarnaast bieden we ook garderobekasten van het merk Afkor, met een mooie uitstraling en scherpe prijzen. Bij Sistim Nederland vindt u altijd een garderobekast die past bij uw budget.

Ontdek de mogelijkheden

Kies voor de kwaliteit van onze garderobekasten en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Sistim Nederland, gevestigd in Tynaarlo nabij Groningen, heeft al vele bedrijven en locaties in geheel Nederland voorzien van garderobekasten, waaronder recreatiebedrijven, zwembaden, sporthallen, scholen en vliegvelden. We zijn trots op onze referenties. Neem gerust een kijkje bij onze afgeronde projecten! Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via ons e-mailadres info@sistim.nl of het contactformulier op onze website. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0592 – 544 230.

Vrijblijvende offerte garderobekasten

Bent u op zoek naar garderobekasten en hecht u waarde aan kwaliteit, hygiëne en dat de garderobekasten eenvoudig in onderhoud zijn? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.