Fabricaat Aestic kleedkamerbanken: exclusief en functioneel

Fabricaat Aestic kleedkamerbank

Bij Sistim Nederland zijn we trots om dealer te zijn van het gerenommeerde Nederlandse bedrijf Aestic B.V., dat een breed scala aan hoogwaardige zitbanken en garderobes produceert. De Aestic kleedkamerbanken bieden een uitgebreid assortiment met opties voor kleedkamers, wachtruimtes, zwembaden, klapzittingen, tribunes en dug-outs.

Diverse materialen

De banken van Aestic worden standaard geleverd in elke gewenste maatvoering en kunnen worden gespoten in de RAL-kleur van uw keuze, zonder extra kosten. De zitstroken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals beuken, meranti, volkern kunststof of aluminium. Indien gewenst kunnen andere materialen voor de zitstroken worden besproken.

Aestica serie

Een bijzondere serie binnen het Aestic assortiment is de Aestica serie, gekenmerkt door het hoedenrek gemaakt van geperforeerd staalplaat. Daarnaast zijn de garderobes voorzien van afgeronde zwarte kunststof hoekstukken, wat zorgt voor een exclusieve uitstraling. Deze Aestica garderobelijn is bijzonder geschikt voor het inrichten van representatieve garderoberuimten.

Exclusief en functioneel

Bij Sistim Nederland streven we ernaar om u de meest exclusieve en functionele kleedkamerbanken van fabricaat Aestic aan te bieden. Onze ervaren specialisten staan klaar om u te adviseren bij het maken van de juiste keuze die past bij uw specifieke behoeften en ontwerpeisen.

Neem vandaag nog contact met ons

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van de Aestic Kleedkamerbanken voor uw project. Onze expertise en toewijding zorgen ervoor dat u kunt genieten van hoogwaardige, stijlvolle en functionele kleedkameroplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten over Fabricaat Aestic kleedkamerbanken? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.