De veelzijdige oplossing voor stroomvoorziening en veilige opslag

KEMMLIT® PowerBox - Lockers met stroom

KEMMLIT® PowerBox is een oplossing om uw apparaten, zoals telefoon of elektrische fiets accu en/of fiets batterijen op te laden en tegelijkertijd veilig op te bergen. Elk compartiment is uitgerust met twee stopcontacten en twee USB-poorten, zodat e-bike batterijen, smartphones, tablets en laptops kunnen worden opgeladen.

Het systeem is beveiligd tegen overbelasting en is voorzien van een aardlekschakelaar. Op deze wijze word de veiligheid gewaarborgd. Wilt u meer weten over de PowerBox? Neem gerust contact met ons op.

Anti-diefstalbeveiliging

De standaard anti-diefstalbeveiliging beschermt tegen diefstal en vandalisme. Het kasthuis is gemaakt van aluminium. De deuren zijn gemaakt van stevig HPL. Er zijn 15 verschillende kleuren om uit te kiezen. Individuele digitale prints en stickers zijn mogelijk. De KEMMLIT® PowerBox lockers kunnen worden toegepast voor medewerkers van een bedrijf of in de publieke sector zoals bijvoorbeeld in een zwembad, winkelcentrum of hotel. Voor de powerbox lockers, gebruiken we alleen TUV en GS-geteste componenten.

Voordelen PowerBox

Veilig: Beveiligd tegen overbelasting en voorzien van een aardlekschakelaar
Eenvoudig: Plug-and-play installatie voor eenvoudig gebruik
Flexibel: Mogelijkheid tot achteraf inbouwen en vervangen van stroomunits

Contructie

Het kasthuis van de PowerBox is gemaakt van corrosiebestendig aluminium. De deuren zijn gemaakt van stevig HPL in een dikte van 13 mm.

Opslagruimte

Dankzij de optimale compartimentafmetingen van 40x40x40 cm kunnen e-bike-accu’s, opladers, helmen en tassen veilig worden opgeborgen.

Laadeenheid

Elk compartiment is uitgerust met twee stopcontacten en twee USB-poorten voor het opladen van oplaadbare batterijen. De PowerBox biedt een breed scala aan laadeenheden.

Beveiligingspakket

De PowerBox is uitgerust met twee resetbare overbelastings- en aardlekschakelaars die de laadeenheid direct loskoppelen van het net bij storingen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie

Maak uw garderobesysteem compleet met de veelzijdige KEMMLIT® PowerBox lockers van Sistim Nederland. Deze innovatieve oplossing biedt niet alleen stroomvoorziening, maar ook een veilige opslag voor uw apparaten zoals telefoons, elektrische fietsaccu’s en batterijen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. Ons professionele team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van uw ideale garderobesysteem met de KEMMLIT® PowerBox.

Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid en kwaliteit van onze KEMMLIT® PowerBox lockers en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor uw garderobesysteem.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over de KEMMLIT® PowerBox? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.