Toonaangevende elektronische sluitsystemen

Schulte Schlagbaum AG

Ontdek onze stijlvolle en compacte elektronische codesloten, geschikt voor kledingkasten en kluisjes. Met diverse inbouwrichtingen en kleuropties bieden wij een oplossing voor elke situatie. Open en sluit de sloten eenvoudig met een 4-cijferige code of via een beheerdersmastercode. Versterk de veiligheid van uw opbergmeubels met onze LED- en geluidsindicatie. Upgrade uw bestaande kastcilinder moeiteloos naar deze moderne elektronische sloten.

Over Schulte Schlagbaum AG

Schulte Schlagbaum AG biedt een breed scala aan elektronische sluitsystemen voor flexibel toegangsbeheer in commerciële gebouwen. Of het nu gaat om hotels, universiteiten, scholen of bedrijfsgebouwen, onze elektronische sluitsystemen vervangen traditionele sloten en zorgen voor een efficiënt beheer van toegangsrechten. Ontdek de vele voordelen van ons systeem, waaronder tijds- en kostenbesparingen, en pas het naadloos aan bij uw interieurstijl.

De oplossing voor intelligent toegangsbeheer

Met SAFE-O-TRONIC® access bieden wij een geavanceerd elektronisch sluitsysteem voor deuren, waarmee u verschillende gebruikersgroepen eenvoudig kunt beheren en uw sluitsysteem kunt optimaliseren aan veranderende behoeften. Dit geldt voor zowel gastenkamers als functionele ruimtes, waarbij de toegang kan worden geregeld via een persoonlijke pincode of RFID-datacarriers. Onze op maat gemaakte ontwerpmogelijkheden zorgen ervoor dat het systeem perfect past bij uw unieke stijl.

Voordelen van SAFE-O-TRONIC® access

check Veilig: Overbelastings- en aardlekschakelaars zorgen voor een veilige werking.
check Gemakkelijk: Eenvoudige bediening met een lichte aanraking of RFID-identificatie.
check Flexibel: Flexibele beheermogelijkheden voor verschillende beveiligingsniveaus en gebruikersgroepen.
check Efficiënt: Geen complex sleutelbeheer meer, bespaar tijd en kosten.
check Draadloze netwerkopties: Beheer uw systeem eenvoudig via interfaces en de Lock Manager-software.

Ontdek de mogelijkheden van elektronische sluitsystemen

Upgrade uw kasten, opbergmeubels en functionele ruimtes met SAFE-O-TRONIC® access en ervaar het gemak van elektronisch sluiten. Organiseer uw verschillende beveiligingsniveaus en gebruikersgroepen moeiteloos en geniet van de comfortabele bediening. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. Ons professionele team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van een efficiënt en veilig sluitsysteem.

Neem vandaag nog contact met ons

Ontdek vandaag nog de sluitsystemen van Schulte Schlagbaum AG en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Schulte Schlagbaum AG sluitsystemen? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.