Essentiële toetsenbordoplossing

RONIS TRONIC Plus

De RONIS TRONIC Plus is een op zichzelf staand elektronisch slot dat speciaal is ontworpen voor lockers. Het strakke en moderne ontwerp zorgt ervoor dat het past bij elk modern meubilair en kan ook worden gebruikt als vervanging voor bestaande lockers. Met een standaard Slam Door-functie is dit het perfecte product voor werkplekken, recreatiecentra en sportscholen.

Single- of Multi-User vaste modus

Het kan worden besteld in een Single- of Multi-User vaste modus. Met een verlengde batterijduur kan het tot 30.000 cycli werken, maar we raden aan om de batterijen elke 12 maanden te vervangen om ervoor te zorgen dat ze in goede staat blijven. Tronic Plus is het eerste product in de Tronic Keypad-slotenlijn.

Plug and Play

Het is een compleet “Plug and Play” product met een zeer concurrerende prijs. De TRONIC keypads zijn gemaakt van Zamak gegoten legering, wat zorgt voor een stevig product dat jarenlang meegaat. De Tronic-familie kan worden voorzien van een gepersonaliseerd logo en afwerking. Toon uw bedrijf (onder voorbehoud van een minimumhoeveelheid).

Slam Door-functie

De deur vergrendelt automatisch wanneer u deze sluit dankzij de Slam Door-functie. Beveilig uw lockers met een gemakkelijk te onthouden 4-cijferige code. Als een code wordt vergeten, voert u eenvoudig de 5-cijferige Master Code in om deze te wijzigen. De vaste Multi-User modus is perfect voor recreatiecentra en sportscholen waar meerdere mensen het product gebruiken met verschillende codes. De vaste Single-User modus is ideaal voor werkplekken waar een werknemer voor een lange periode een locker toegewezen krijgt.

Neem vandaag nog contact met ons

Ontdek vandaag nog de sluitsystemen van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over sluitsystemen? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.