Aluminium, staal en r.v.s.

Type 13 – Hangend

Ontdek de hangende Type 13-sanitaire wanden van Sistim Nederland. Onze hoogwaardige wandoplossingen bieden zowel functionaliteit als esthetiek. Perfect voor diverse sanitaire ruimtes, zoals toiletten, badkamers en kleedkamers.

Innovatief ontwerp

Onze Type 13-sanitaire wanden zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse commerciële en openbare ruimtes. Met een focus op kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid bieden onze hangende wanden de perfecte balans tussen privacy en een moderne uitstraling.

Hoogwaardige kwaliteit en vervaardigd

Waarom kiezen voor onze Type 13-sanitaire wanden? Allereerst zijn ze van hoogwaardige kwaliteit en vervaardigd uit duurzame materialen. Dit garandeert een langdurige en onderhoudsarme oplossing voor uw sanitaire ruimtes. Daarnaast bieden onze wanden maximale privacy en geluidsisolatie, zodat gebruikers zich comfortabel en beschermd voelen.

Speciaal ontwikkelde scharnieren

De Type 13-wanden van Sistim Nederland zijn ook zeer veelzijdig in hun toepassing. Of u nu een toilet, badkamer, kleedkamer of andere sanitaire ruimte wilt inrichten, onze wanden passen perfect. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en afwerkingen, zodat u de wanden kunt aanpassen aan de stijl en esthetiek van uw ruimte.

Duurzaam en robuust ontwerp

Bij Sistim Nederland streven we naar gebruiksvriendelijkheid en gemak. Onze Type 13-sanitaire wanden zijn eenvoudig te installeren en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Met ons ervaren team van professionals zorgen we voor een vlotte en probleemloze installatie, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe sanitaire ruimte.

Jarenlange ervaring, expertise en toewijding aan kwaliteit

Kies voor Sistim Nederland als uw betrouwbare partner voor hangende Type 13-sanitaire wanden. Met onze jarenlange ervaring, expertise en toewijding aan kwaliteit leveren wij de beste oplossingen voor uw sanitaire behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, advies op maat en een offerte op maat. Transformeer uw sanitaire ruimtes met de hoogwaardige Type 13-wanden van Sistim Nederland.

Ontdek vandaag nog de Type 13 – Hangend sanitaire cabines van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type 13 – Hangend sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.