Professionele sanitaire wanden van Sistim Nederland

Type 13 – Inleg

Type 13 – Inleg is een wandpaneel van 13mm HPL in een standaard kleur naar keuze. Deze wanden hebben geen zichtbare aanslag-profielen, waardoor een vlakke wand gecreëerd wordt. De deuren zijn voorzien van nylon vrij- en bezet sloten en kunststof oploop scharnieren met roestvrijstalen stift. De pootjes van de wanden zijn gemaakt van slagvast nylon met een geanodiseerd aluminium accent.

Innovatief ontwerp

Bij Sistim Nederland combineren we het beste van beide werelden met ons Type 13 – Inleg wandpaneel. Deze wanden zijn geïnspireerd door het Afkor Type 13.sci concept en bieden een standaard concept voor toiletten en douches.

Maximaal comfort en duurzaamheid

Onze Type 13 – Inleg wanden zijn ontworpen voor maximaal comfort en duurzaamheid. De deuren liggen in hetzelfde vlak als de voorwand en hebben een openingsbereik van 180°, waardoor overduwen of forceren onmogelijk is.

Zachte en geruisloze sluiting

De inlegdeuren van onze wanden zijn voorzien van een soft close functie, wat zorgt voor een zachte en geruisloze sluiting. Met drie zelfsluitende nylon scharnieren en een uniek geïntegreerd dempingsmechanisme, garanderen onze deuren een soepele en veilige sluiting.

Luxueuze uitstraling

Voor een esthetische en moderne uitstraling bieden we ook het Type 13.sci-inox concept met mooi ingewerkte inox-316 scharnieren inclusief soft close functie. De inox look profielen zorgen voor een extra luxueuze uitstraling (meerprijs).

Kenmerken van Type 13 – Inleg

Bij Sistim Nederland streven we naar professionaliteit en kwaliteit in onze sanitaire wandoplossingen. Onze Type 13 – Inleg wanden bieden innovatieve en betrouwbare oplossingen voor verschillende ruimtes. Verbeter de functionaliteit en stijl van uw sanitaire ruimte met de hoogwaardige sanitaire wanden van Sistim Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies op maat.

Type 13 – Inleg biedt duurzame en voordelige sanitaire wandoplossingen die zorgen voor een professionele uitstraling en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Ontdek vandaag nog de Type 13 – Inleg sanitaire cabines van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type 13 – Inleg sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.