Duurzame en stijlvolle sanitaire wandoplossingen

Type 13 – N - Nis deuren

Bent u op zoek naar hoogwaardige nisdeuren voor uw sanitaire ruimtes? Sistim Nederland presenteert met trots de Type 13 – Nisdeuren, een perfecte keuze voor het scheiden van ruimtes met bouwkundige constructies. Deze deuren zijn vervaardigd uit 13 mm HPL (High Pressure Laminate) in een kleur naar keuze, waardoor ze zowel stijlvol als duurzaam zijn. Onze Type 13 – Nisdeuren bieden niet alleen functionaliteit, maar ook esthetiek. Met een breed scala aan kleuropties kunt u de deuren afstemmen op de gewenste sfeer en interieurstijl. Of u nu op zoek bent naar een minimalistische uitstraling of juist een opvallend design, wij hebben de juiste opties voor u.

Wat maakt onze Type 13 – Nisdeuren zo bijzonder?

Allereerst zijn ze uitgerust met robuuste aanslagprofielen met rubberen strips voor geluiddemping. Dit zorgt voor een rustige en comfortabele omgeving. Bovendien zijn de deuren voorzien van nylon vrij- en bezetsloten, waardoor privacy en veiligheid gewaarborgd zijn. De zelfsluitende nylon opbouw-scharnieren met r.v.s. stift zorgen voor soepele werking en langdurige prestaties.

Voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen

Bij Sistim begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om de bodemvrijheid van de deuren aan te passen aan uw specifieke behoeften. Standaard hanteren we een bodemvrijheid van 150 mm, maar we kunnen dit naar wens aanpassen. Onze nisdeuren zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zorgen voor een naadloze integratie in uw sanitaire ruimtes

Professionele uitstraling

Wilt u een professionele uitstraling en een lange levensduur voor uw sanitaire wanden? Kies dan voor de Type 13 – Nisdeuren van Sistim Nederland. Onze deuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en vocht. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden, waardoor u tijd en kosten bespaart. Onze nisdeuren worden geleverd met een verticaal aluminium profiel dat rechtstreeks aan de muur van de afgewerkte deuropening wordt bevestigd.

Duurzaam en robuust ontwerp

Voor geluidsdemping wordt aan de slotzijde een tweede profiel met rubberen strip toegevoegd als deuraanslag. De stevige zijdelingse aluminium profielen in combinatie met het massieve 13 mm deurblad zorgen voor een robuust geheel. Standaard hebben onze deuren een hoogte van 1850 mm met een vrije ruimte onderaan van 150 mm. We bieden echter ook de mogelijkheid om deurbladhoogtes tot maximaal 2200 mm te creëren, evenals aangepaste bodemvrijheden.

Volledige klanttevredenheid

Bij Sistim Nederland streven we naar volledige klanttevredenheid. Daarom bieden we gepersonaliseerd advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste Type 13 – Nisdeuren voor uw project. Onze ervaren professionals staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw sanitaire wanden. Kies voor duurzaamheid, stijl en functionaliteit met de Type 13 – Nisdeuren van Sistim Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw project. Ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van hoogwaardige sanitaire wandoplossingen die aan al uw wensen voldoen.

Ontdek vandaag nog de Type 13 – N sanitaire cabines van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type 13 – N sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.