Stijlvolle duurzaamheid en functionaliteit

Type 13 – Opleg

Het Type 13 – Opleg is een sanitaire wand van 13mm HPL in een kleur naar keuze. Deze wanden worden aangeboden door Sistim Nederland in samenwerking met Afkor, experts op het gebied van sanitaire wandoplossingen. Met het oplegdeurenontwerp bieden deze wanden een praktische en betrouwbare oplossing voor toiletten en douches in diverse omgevingen.

Strakke en naadloze uitstraling

De Type 13 – Opleg sanitaire wanden hebben geen aanslag-profielen naast de deuren, wat zorgt voor een strakke en naadloze uitstraling. De deuren zijn voorzien van nylon vrij- en bezet sloten, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen zien of de cabine bezet is. Daarnaast zijn de deuren uitgerust met kunststof oploop scharnieren met een roestvrijstalen stift, waardoor ze soepel en stil openen en sluiten.

Bestand tegen dagelijks gebruik

De pootjes van de wanden zijn gemaakt van slagvast nylon met een geanodiseerd aluminium accent, waardoor ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik en schokken. Hierdoor bieden de wanden niet alleen functionaliteit, maar ook een stijlvolle uitstraling die past bij elke sanitaire ruimte.

Ontworpen met duurzaamheid en flexibiliteit

De Type 13 – Opleg sanitaire wanden zijn ontworpen met duurzaamheid en flexibiliteit in gedachten. Ze kunnen worden geïnstalleerd in verschillende omgevingen, zoals niet-verwarmde ruimtes of zeer vochtige lokalen. Deze wanden zijn eenvoudig te onderhouden en bestand tegen vocht, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in sanitaire faciliteiten.

Professionele uitstraling

De standaard cabines hebben een hoogte van 2 meter inclusief pootjes, maar andere hoogtes en varianten zijn ook mogelijk om aan specifieke behoeften te voldoen. Met het Type 13 – Opleg sanitaire wandensysteem kunt u rekenen op kwaliteit, functionaliteit en esthetiek, waardoor uw sanitaire ruimtes een professionele uitstraling krijgen en gebruikers een comfortabele ervaring hebben.

Kenmerken van Type 13 – Opleg

De cabines worden op maat gemaakt en hebben een standaardhoogte van 2020 mm, inclusief een poothoogte van 150 mm. De wanden zijn gemaakt van massieve, zelfdragende kunststofplaten met een decoratief melamine oppervlak. Deze platen zijn waterbestendig, stootvast en onderhoudsvriendelijk. De deuren zijn gemaakt van dezelfde kunststofplaat als de wanden en hebben een dikte van 13 mm, met gebroken randen en geluiddempende noppen. De cabines hebben geëxtrudeerde aluminium profielen en nylon pootjes die in hoogte verstelbaar zijn. Het beslag bestaat uit oploopscharnieren, deurknoppen en een vrij/bezetslot. Optionele accessoires zoals kleerhaken, papierrolhouders, douchegordijnen, zitbankjes en urinoirschotten zijn beschikbaar. De cabines zijn geschikt voor gebruik in niet verwarmde ruimtes of zeer vochtige lokalen. Er zijn verschillende kleuropties voor de panelen, nylon onderdelen en aluminium profielen.

Type 13 – Opleg biedt duurzame en voordelige sanitaire wandoplossingen die zorgen voor een professionele uitstraling en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Ontdek vandaag nog de Type 13 – Opleg sanitaire cabines van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type 13 – Opleg sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.