Sanitaire wand systemen voor robuuste toepassingen

Type 13 – Robuust

Zelfsluitende nylon opbouw-scharnieren

De deuren van Type 13 – Robuust zijn uitgerust met nylon vrij- en bezet sloten en zelfsluitende nylon opbouw-scharnieren met een roestvrijstalen stift. De solide constructie wordt gegarandeerd door de gecoate aluminium pootjes met kunststof afdekrozet, die direct onder de aanslagprofielen worden bevestigd. Ontdek de verschillende opties binnen het Type 13 assortiment van Sistim Nederland. Naast Type 13 – Robuust bieden we ook Type 13.r en Type 13.rs aan, beide met unieke kenmerken die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Zelfsluitende nylon opbouw-scharnieren

De deuren van Type 13 – Robuust zijn uitgerust met nylon vrij- en bezet sloten en zelfsluitende nylon opbouw-scharnieren met een roestvrijstalen stift. De solide constructie wordt gegarandeerd door de gecoate aluminium pootjes met kunststof afdekrozet, die direct onder de aanslagprofielen worden bevestigd.

Verschillende opties

Ontdek de verschillende opties binnen het Type 13 assortiment van Sistim Nederland. Naast Type 13 – Robuust bieden we ook Type 13.r en Type 13.rs aan, beide met unieke kenmerken die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Ruime deuropeningen

Voor maximale deuropeningen bieden we Type 13.rs aan. Deze variant maakt gebruik van één aluminium kaderprofiel van 60 x 45 mm, dat zowel als aanslagprofiel als bevestigingsprofiel voor de scharnieren fungeert. Met deze opstelling kunnen we ruime deuropeningen realiseren, waardoor de toegankelijkheid wordt vergroot.

Standaard 2 meter hoog

Alle cabines zijn standaard 2 meter hoog, maar kunnen ook worden geleverd met andere hoogtes indien gewenst. Daarnaast bieden we diverse accessoires aan, zoals spatwanden, zitbanken en kleerhaken, die perfect passen bij de uitvoering van de cabine. Hiermee garanderen we jarenlang onderhoudsvrij gebruiksgemak.

Kenmerken van Type 13 – Robuust

Type 13.r is onze robuuste cabine met een aluminium 3-kamerprofiel en geïntegreerde aluminiumpoot als deuraanslag. De pootjes bevinden zich dicht bij de deuropening, waardoor bredere deuren mogelijk zijn. Deze configuratie zorgt voor een grote stabiliteit en is daarom uitermate geschikt voor ruime cabines. Kies voor Sistim Nederland en ontdek de hoogwaardige sanitaire wandoplossingen die zowel duurzaam als functioneel zijn. Onze producten bieden de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en gebruiksgemak. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken en wij helpen u graag verder met een op maat gemaakte oplossing.

Laat uw sanitaire ruimtes uitblinken met de robuuste sanitaire wandoplossingen van Sistim Nederland! Type Type 13 – Robuust biedt duurzame en voordelige sanitaire wandoplossingen die zorgen voor een professionele uitstraling en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Ontdek vandaag nog de Type 13 – Robuust sanitaire cabines van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type 13 – Robuust sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.