Veilige en veelzijdige sanitaire wanden voor kleuters

Type B – Bambino

Veilige en Speelse Kleutercabines van Sistim Nederland

Sistim Nederland, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige sanitaire wandoplossingen. Ontdek ons type B – Bambino, een kleutercabine die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en speciaal is ontworpen voor de allerkleinsten.

Duurzaam en stevig

De 13 mm HPL en aluminium profielen zorgen voor duurzaamheid en stevigheid. De wanden hebben een hoogte van 2020 mm, inclusief 150 mm pootjes. De deuren zijn 1400 mm hoog, ook inclusief 150 mm pootjes. Dit zorgt ervoor dat de kleuters voldoende privacy hebben, terwijl er tegelijkertijd permanent toezicht mogelijk is door de opvoeders.

Veiligheid is onze prioriteit

Daarom zijn de kleuterdeuren voorzien van HEWI-grepen in leuke primaire kleuren-combinaties. Deze grepen zijn ontworpen met zachte rubberen strips voor vingerveiligheid. Aan de scharnierkant en deuraanslag is een doorlopend rubberen profiel geplaatst om te voorkomen dat kleine vingertjes geklemd kunnen raken. Optioneel bieden wij ook een soft close secure variant aan voor extra veiligheid.

Uitgebreide opties

Bij Sistim Nederland geloven we in maatwerk. Daarom kunnen de deuren worden uitgevoerd met een rechte bovenzijde of, tegen een meerprijs, met een eigen ontwerp bovenzijde. Op deze manier kunnen we aan al uw specifieke wensen voldoen en uw sanitaire ruimte een unieke uitstraling geven.

Harmonieus en praktisch

Onze kleutercabines van het type B – Bambino kunnen perfect gecombineerd worden met “grote” cabines voor meester en juf. Zo creëren we een harmonieus en praktisch sanitair systeem voor zowel kinderen als volwassenen.

Vrolijke kleuren en tekeningen

Bij Sistim Nederland houden we van creativiteit en vrolijkheid. Daarom bieden we de mogelijkheid om te kiezen voor vrolijke kleuren en tekeningen op de cabines. Laat uw fantasie de vrije loop en geef de sanitaire ruimte een speelse en kindvriendelijke uitstraling.

Kies voor de hoogwaardige sanitaire wanden van Sistim Nederland en geniet van een veilige, professionele en speelse omgeving voor uw kleutertjes. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies op maat.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type B – Bambino sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.