Robuuste en veelzijdige Type B kleedkamerbanken

Kleedkamerbank Type B

Bij Sistim Nederland bieden wij een uitgebreid assortiment robuuste zitbanken van Afkor in de varianten Type VB, WB, WBR en WBS. Deze kleedkamerbanken zijn ontworpen om langdurig gebruik en intensief gebruik te weerstaan, terwijl ze tevens een stijlvolle toevoeging zijn aan elke kleedruimte.

Massieve kunststof zitbanken

De zitting van de Type B kleedkamerbanken is gemaakt van volkern, met een dikte van 18 mm en rondom fraai afgewerkt. Deze massieve kunststof zitbanken zijn verkrijgbaar in 15 standaardkleuren volgens de kleurenkaart van Afkor. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor een zitting in rubberwood van 30 mm dikte, voor een natuurlijke en warme uitstraling.

Vervaardigd uit stalen buisprofielen

De onderstellen van de Type B kleedkamerbanken zijn vervaardigd uit stalen buisprofielen en zijn standaard voorzien van een milieuvriendelijke anti-corrosiebescherming. Voor natte ruimtes zijn de steunen uitgevoerd in thermisch verzinkt staal. Beide uitvoeringen worden afgewerkt met een donkergrijze, witte of zwarte mat licht gestructureerde epoxy polyester coating. De uiteinden van de profielen zijn mooi afgewerkt met kunststofdoppen.

Verstelbare kunststof pootjes

Voor extra stabiliteit en hoogteverstelling zijn de voetsteunen van de vrijstaande banken voorzien van in de hoogte verstelbare kunststof pootjes. De wandzitbanken worden chemisch verankerd aan de muur, en in geval van minder sterke muren wordt het onderstel voorzien van een voetsteun (type WBS).

Hoogwaardig materiaal

De Type B kleedkamerbanken bieden niet alleen een robuuste en functionele oplossing voor kleedruimtes, maar ze dragen ook bij aan een veilige omgeving. Dankzij het hoogwaardige materiaal en de stevige constructie kunnen uw gasten comfortabel plaatsnemen en hun persoonlijke items veilig ophangen. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit met de Type B kleedkamerbanken van Sistim Nederland.

Verschillende variaties

Bij de vrijstaande banken worden de voetsteunen voorzien van in de hoogte verstelbaar kunststof pootjes. De wandzitbanken worden chemisch verankerd aan de muur. Bij minder sterke muren wordt het onderstel voorzien van een voetsteun (type WBS).

Type VB-D/N: vrijstaande zitbank (optie schoenrek)
Type WB-D/N: zitbank voor wandbevestiging
Type WBR-D/N: zitbank voor wandbevestiging met schoenrek
Type WBS-D/N: zitbank voor wandbevestiging met voetsteun.

Neem vandaag nog contact met ons

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en laat ons u helpen bij het creëren van een georganiseerde en stijlvolle kleedruimte. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de perfecte Type B kleedkamerbanken die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Ontdek vandaag nog de Type B – kleedkamerbank van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type B kleedkamerbanken? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.