Aluminium, staal en r.v.s.

Type cell®

Ontdek de veelzijdigheid van onze cabines van het type cell® – aluminium, staal en r.v.s. Onze classiccell® stalen cabines 1.1 zijn opgebouwd uit corrosiebestendige verzinkt stalen sandwichpanelen van 42 mm dikte, met een vulling van PS-schuim tussen twee verzinkt stalen platen. Deze panelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en hebben geluidsdempende sponningen voor de deuraanslag. De deuren zijn voorzien van vrij- en bezet sloten met blank geanodiseerde deurkrukken en rozetten, evenals aluminium zelfsluitende scharnieren. De aluminium pootjes hebben aluminium afdekrozetten voor een nette afwerking.

Classic Cell® sanitaire cabine

Naast het klassieke stalen ontwerp is de Classic Cell® cabine ook verkrijgbaar met voorgelakt aluminium-plaat of RVS-plaatmateriaal in diverse oppervlakte-dessins. Voor een zachtere uitstraling is er de softcell variant, die dezelfde wandopbouw heeft maar is voorzien van afgeronde buitenhoeken. Voor een meer hoekige en eigentijdse look is er de hardcell variant, die dezelfde wandopbouw heeft maar wordt gekenmerkt door cel-achtige contouren.

Variocell sanitaire cabine

Als alternatief bieden we de Variocell, een 30 mm sandwichconstructie met keuze uit verschillende oppervlakte-panelen (staal, aluminium en r.v.s.), maar met aluminium deuraanslagprofielen inclusief rubber strips voor geluiddemping. De rozetten over de aluminium pootjes zijn gemaakt van kunststof en het deurbeslag is vervaardigd van nylon.

Hoogwaardige materialen en aandacht voor functionaliteit

Ontdek de veelzijdigheid van onze cabines van het type cell® en kies de perfecte uitvoering die past bij uw behoeften en designvoorkeuren. Met hoogwaardige materialen en aandacht voor functionaliteit en esthetiek bieden onze cell® cabines een duurzame en stijlvolle oplossing voor diverse omgevingen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type cell® sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.