Hoogwaardig design en duurzaamheid

Type Cronus®

Type Cronus® is een wandpaneel van 13mm HPL in een standaard kleur naar keuze. Deze wanden hebben geen zichtbare aanslag-profielen, waardoor een vlakke wand gecreëerd wordt. De deuren zijn voorzien van nylon vrij- en bezet sloten en kunststof oploop scharnieren met roestvrijstalen stift. De pootjes van de wanden zijn gemaakt van slagvast nylon met een geanodiseerd aluminium accent. Met de Type Cronus® sanitaire wanden van Sistim Nederland haalt u hoogwaardig design, duurzaamheid en flexibiliteit in huis. Of u nu een kantoor, hotel, winkelcentrum of andere openbare ruimte wilt voorzien van moderne en functionele sanitaire voorzieningen, Cronus® biedt de oplossing.

Maximaal comfort en duurzaamheid

De Type Cronus® wanden worden uitgevoerd met rechthoekige aluminium deuraanslag-profielen met rubberstrips voor optimale afdichting. Deze profielen zijn zwaar uitgevoerd en kunnen worden gekozen in een standaardkleur naar keuze, waardoor u de wanden kunt aanpassen aan uw interieur. De deuren van de Cronus® wanden zijn voorzien van een vrij-en bezet slot voor extra privacy en gemak.

Hoogwaardig afwerkingsniveau

Ontdek de Type Cronus® sanitaire wanden van Sistim Nederland, in samenwerking met het gerenommeerde merk Kemmlit. Deze wanden bieden een hoogwaardig afwerkingsniveau en zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne sanitaire ruimtes. Met een combinatie van design, kwaliteit en flexibiliteit zorgen de Type Cronus® wanden voor een professionele en moderne uitstraling.

Zachte en geruisloze sluiting

Bij de ontwikkeling van het Cronus® sanitaire cubicle systeem is speciale aandacht besteed aan de verbindingsstukken. Het hoogwaardige aluminium systeem met verfijnde profielen en lineaire verbindingen resulteert in een robuust en duurzaam WC cubicle systeem. De veiligheid en stabiliteit van Cronus® zijn gecertificeerd door de Duitse TÜV.

Luxueuze uitstraling

Bovendien voldoet Cronus® aan de eisen volgens DGNB en ondersteunt het uw gebouw op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De wanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur en minimale onderhoudsbehoeften. Daarnaast kunnen de wanden eenvoudig worden gereinigd en zijn ze bestand tegen vocht en chemicaliën, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in sanitaire ruimtes.

Kenmerken van Type Cronus®

Het WC cubicle systeem Cronus® is verkrijgbaar in twee versies: 1. WC cubicle systeem Cronus® Wet Area – Gemaakt van 13 mm HPL, biedt dit wandtype maximale duurzaamheid en weerstand tegen vocht. Het intelligente ontwerp maakt flexibele implementatie mogelijk, aangepast aan individuele behoeften en 2. WC cubicle systeem Cronus® Glass – Gemaakt van 12 mm en 8 mm TSG (veiligheidsglas), biedt dit wandtype een moderne en transparante uitstraling. Het combineert stijl met duurzaamheid en creëert een unieke sfeer in uw sanitaire ruimtes.

Type Cronus® biedt duurzame en voordelige sanitaire wandoplossingen die zorgen voor een professionele uitstraling en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Ontdek vandaag nog de Type Cronus® sanitaire cabines van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type Cronus® sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.