Veilige en veelzijdige sanitaire wanden voor kleuters

Type D – Bambino

Ideaal voor kleuterscholen en kinderdagverblijven

Ontworpen om kinderen zich op hun gemak te laten voelen, zijn deze sanitaire wanden ideaal voor kleuterscholen en kinderdagverblijven.

Optimale veiligheid

B-Bambino is een kleutercabine van 13 mm HPL en aluminium profielen, verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren. Deze cubicle biedt optimale veiligheid met zachte rubberen strips voor vingerveiligheid en een ringgreep zonder slot. De deuren kunnen worden geleverd met een rechte, ronde of driehoekige bovenzijde, tegen meerprijs.

Bestand tegen beschadigingen

Het WC-cubicle systeem B-Bambino Klassik is speciaal ontworpen voor kleuterscholen en bestaat uit solide 13 mm dikke HPL-panelen. Het High Pressure Laminate (HPL) materiaal is waterbestendig, bestand tegen beschadigingen en gemakkelijk schoon te maken. De afgeronde randen voorkomen letsel. De deuren zijn uitgerust met een veiligheidsprofiel aan de binnenzijde en een aluminium vingerbeschermingsbuis aan de scharnierzijde. B-Bambino Klassik is getest en gecertificeerd door de Duitse TÜV, waardoor maximale veiligheid wordt gegarandeerd.

Uitgebreide opties

Dit cubicle systeem kan optioneel worden uitgerust met een nylon veiligheidsringgreep of een deurkruk in verschillende thema’s. De ondersteunende poten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium met nylon hulzen. Standaard is er een vrije vloerruimte van 120 mm. Op verzoek zijn speciale systemen en aangepaste vloerruimte beschikbaar.

Drie verschillende versies

Het Bambino cubicle systeem is speciaal ontworpen voor kleuterscholen en kinderdagverblijven. Het omvat drie verschillende versies: B-Bambino Exclusiv (13 mm HPL), B-Bambino Klassik (13 mm HPL) en D-Bambino Klassik (30 mm hout). Elk systeem biedt veiligheid en snelle levering.

Hoogwaardige Sanitaire wandoplossingen voor elke toepassing

Bij Sistim staat veiligheid voorop. Daarom bieden wij standaard een veiligheidspakket voor alle Bambino cubicle systemen, met vingerbescherming, afgeronde hoeken en deuren die automatisch sluiten. Onze producten zijn getest en gecertificeerd door de Duitse TÜV en GS, zodat u kunt vertrouwen op maximale veiligheid. Om een kindvriendelijke en samenhangende inrichting te creëren, heeft KEMMLIT een uitgebreid assortiment ontwikkeld dat perfect aansluit bij het Bambino assortiment. Denk hierbij aan WC-cabines.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type D – Bambino sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.