Duurzame en voordelige sanitaire wandoplossingen

Type D – Basic

Ontdek de kwaliteit en betaalbaarheid van Type D – BASIC sanitaire wanden. Deze wandoplossingen van 30 mm volspaanplaat met ABS kantafwerking en aluminium profielen en pootjes bieden een standaardkleur naar keuze.

Innovatief ontwerp

Met kunststof deurkrukken, vrij-en-bezet sloten en deurbeslag van hoogwaardige materialen, stralen ze professionaliteit en duurzaamheid uit. Ze zijn speciaal ontworpen om de hoogste eisen van zowel design als functionaliteit te voldoen, wat ze de perfecte keuze maakt voor de moderne badkamer.

Duurzame en voordelig

De deuren en panelen zijn gemaakt van 30 mm dik melaminehars gecoat spaanplaat zonder formaldehyde. Alle randen zijn beschermd met 3 mm dikke ABS afwerking.

Kenmerken van Type D – BASIC

Cubicle hoogtes: 2000 mm voor zowel wanden als deuren, alternatief 2135 mm
Bovenste panelen: maximale cubicle hoogte van 2650 mm
Onderpaneel speling: 150 mm, verstelbaar bereik van +25 / -5 mm
Deurbreedte: 570 mm / 650 mm / 750 mm / 980 mm
Cubicle dieptes: maximale diepte van 2000 mm (standaard: 1500 mm)
Scheiding in voorruimte: hoogte van 2000 mm (zonder onderpaneel speling met één deur), hoogte tot 2650 mm cubicle hoogte (met bovenpaneel)

Type D – BASIC biedt duurzame en voordelige sanitaire wandoplossingen die zorgen voor een professionele uitstraling en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Ontdek vandaag nog de Type D – BASIC sanitaire cabines van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type D – BASIC sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.