Elegante sanitaire wandoplossingen

Type E – Basic

Ontdek de E-Basic wandpanelen van Kemmlit, gemaakt van verzinkt staal met een vulling van PS-schuim. Deze esthetisch mooie sanitaire wandoplossingen zijn robuust, duurzaam en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Geschikt voor diverse toepassingen zoals universiteiten, hotels, ziekenhuizen en meer.

Innovatief ontwerp

Type E – BASIC van het merk Kemmlit is een sanitaire wandproduct dat is opgebouwd uit verzinkt stalen sandwichpanelen met een dikte van 30 mm. De panelen hebben aan beide zijden een verzinkt stalen plaat met daartussen een vulling van PS-schuim. Deze panelen zijn verkrijgbaar in een standaard kleur naar keuze (wit of grijs) en tegen een meerprijs in een aantal andere standaardkleuren.

Aluminium aanslagprofielen met geluiddemping

De deuraanslag wordt gemaakt met behulp van aluminium aanslagprofielen met geluiddemping. De deuren zijn voorzien van vrij- en bezet sloten met kunststof trekknoppen en zelfsluitende aluminium scharnieren. De pootjes van het systeem zijn gemaakt van aluminium en hebben kunststof afdekrozetten.

Voor zowel natte als droge ruimtes

Het Type E-BASIC is een elegant WC-cabinesysteem gemaakt van stalen composiete elementen. Dit systeem is geschikt voor zowel natte als droge ruimtes. De panelen en deuren bestaan uit 30 mm stalen composiete elementen. Deze speciaal ontwikkelde constructie in combinatie met de kerninleg zorgt voor extreme stevigheid en stabiliteit, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. De zeer stevige stalen platen met een materiaaldikte van 0,6 mm bieden uitstekende corrosiebescherming. Beide zijden zijn thermisch verzinkt en hebben een extra speciale beschermende coating aan de binnenzijde. De buitenkant is beschermd met een stevige polyester coating, wat zorgt voor een hygiënische en gemakkelijk te reinigen oppervlakte.

Hoogwaardig aluminium

Alle profielen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Het meubilair is mooi geïntegreerd in de deuren en panelen. De stabiele bovenrail, verkrijgbaar in een ovale of rechthoekige vorm, zorgt voor langdurige stabiliteit. De 2-roller opklapbare scharnieren met onderhoudsvrije lagerbus zijn ideaal voor automatisch sluiten of openen van de deuren. De deurknoppen zijn gemaakt van slagvast nylon of als alternatief aluminium, voorzien van een WC-slot en metalen bout, en zijn uiterst stevig. Als optie zijn er ook deurhandgrepen beschikbaar.

Kenmerken van Type E – BASIC

Alle ondersteunende poten zijn traploos in hoogte verstelbaar om oneffenheden in de vloer tot 30 mm te compenseren. Alle constructiecomponenten zijn gemaakt van corrosievrij aluminium of roestvrij staal. Toepassingsgebieden zijn: Universiteiten, campings, industriegebouwen, hotels, administratiegebouwen, restaurants, ziekenhuizen en openbare voorzieningen.

Type E – BASIC biedt duurzame en voordelige sanitaire wandoplossingen die zorgen voor een professionele uitstraling en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Ontdek vandaag nog de Type E – BASIC sanitaire cabines van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type E – BASIC sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.