Flexibele en stijlvolle garderobekasten met Type IXOS® L

Type IXOS® L

Ontdek onze hoogwaardige Garderobekasten Type IXOS® L. Flexibel ontworpen met een kasthuis van HPL en deuren van 8 mm veiligheidsglas. Profiteer van geluiddempende aluminium aanslagprofielen, r.v.s. hoekbegrenzers en scharnieren. Leverbaar met diverse slottypes en in hoogte verstelbare pootjes.

Garderobekasten Type IXOS® L – Sistim Nederland

Type IXOS® L bestaat uit een kasthuis van HPL, waaraan deuren zijn geplaatst van 8 mm veiligheidsglas. De deuren worden gemonteerd aan aluminium aanslagprofielen met geluiddemping, aan de voorzijde vlakliggend met de deuren. De deuren zijn voorzien van een r.v.s. hoekbegrenzer en r.v.s. scharnieren.

Optimale functionaliteit

Onze garderobekasten bieden optimale functionaliteit en zijn uiterst duurzaam. Het kasthuis is gemaakt van melamine-gecoate HPL massieve kernpanelen, die verbonden zijn door middel van speciale aluminium profielen voor maximale duurzaamheid.

Gehard veiligheidsglas

De deuren zijn gemaakt van 8 mm geëmailleerd gehard veiligheidsglas. De randen zijn afgeschuind en het glas is voorzien van een hoogwaardige keramische zeefdruk. IXOS® L biedt keuze uit 5 aantrekkelijke glaskleuren, en speciale kleuren zijn op aanvraag beschikbaar. Afhankelijk van de toepassing zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar, waaronder enkel- of dubbelzijdige constructies en een Z-vormige opstelling om ruimte te besparen.

Luxe garderobekasten

Deze luxe garderobekasten creëren een exclusieve ambiance en kunnen uitstekend gecombineerd worden met het NOXX cubicle systeem. Het fijne design wordt gekenmerkt door een verfijnde structuur, prominente rechthoekige staanders, delicate en vlak aansluitende randstrips, en speciale verzonken glasbouten voor een aantrekkelijke, gladde oppervlakte. Onze garderobekasten Type IXOS® L zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals personeelslockers en garderobekasten.

Ontdek de luxe en veelzijdigheid

Deze luxe garderobekasten creëren een exclusieve ambiance en kunnen uitstekend gecombineerd worden met het NOXX cubicle systeem. Het fijne design wordt gekenmerkt door een verfijnde structuur, prominente rechthoekige staanders, delicate en vlak aansluitende randstrips, en speciale verzonken glasbouten voor een aantrekkelijke, gladde oppervlakte.

Onze Garderobekasten Type IXOS® L zijn geschikt voor diverse toepassingsgebieden, waaronder thermische, zeewater-, binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, sportfaciliteiten, fitnessclubs, industriële en administratieve gebouwen, ziekenhuizen, revalidatiecentra, kuuroorden, verpleeghuizen, universiteiten, openbare en gemeentelijke voorzieningen en hotels.

Ontdek de luxe en veelzijdigheid van onze Garderobekasten Type IXOS® L en creëer een exclusieve ambiance. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan uw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons

Ontdek vandaag nog de Type IXOS® L sanitaire cabines van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type IXOS® L sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.