Optimale opslag en stijl met Type IXOS® P garderobekasten

Type IXOS® P

Ontdek onze duurzame garderobekasten Type IXOS® P. Flexibel en functioneel ontworpen met een HPL kasthuis en deuren van 13 mm HPL. Profiteer van geluiddempende aluminium aanslagprofielen, keuze uit voorzijde met ronding of terugliggend vlak, en r.v.s. hoekbegrenzers en scharnieren. Leverbaar met diverse slottypes en in hoogte verstelbare pootjes.

Innovatief ontwerp

Type IXOS® P bestaat uit een kasthuis van HPL, waaraan deuren zijn geplaatst van 13 mm HPL. De deuren worden gemonteerd aan aluminium aanslagprofielen met geluiddemping; naar keuze aan de voorzijde met een ronding of terugliggend vlak achter de deuren. De deuren zijn voorzien van een r.v.s. hoekbegrenzer en r.v.s. scharnieren.

Voor zowel natte als droge ruimtes

Onze garderobekasten bieden optimale functionaliteit en zijn uiterst duurzaam. Ze hebben een flexibel ontwerp en zijn geschikt voor diverse toepassingen. Dankzij het waterbestendige materiaal zijn ze ook geschikt voor vochtige omgevingen. De solide constructie zorgt voor stevigheid, terwijl het antibacteriële oppervlak zorgt voor een hygiënische omgeving.

Verschillende uitvoeringen beschikbaar

Afhankelijk van de toepassing zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar, waaronder enkel- of dubbelzijdige constructies en een Z-vormige opstelling om ruimte te besparen. We bieden ook depositobox-lockers met variabele compartimenten.De garderobekasten Type IXOS® P kunnen worden uitgerust met twee verschillende soorten deuren:

– Deuren van 13 mm dik HPL
– Deuren van gehard veiligheidsglas van 8 mm dik

Dankzij de verschillende ontwerpmogelijkheden zijn de garderobekasten Type IXOS® P veelzijdig inzetbaar. Van hoedenplank, tasplank en uittrekbare kledingrail tot slimme ventilatieconcepten. Onze kasten zorgen voor een ideale luchtcirculatie, voorkomen onaangename geuren en zorgen voor snelle droging van kleding.

Verschillende ventilatie concepten

– Zelfventilatie: Alle modellen zijn ontworpen voor permanente luchtcirculatie, met een verzonken boven- en onderkant of ventilatieperforaties in de achterwand of deur. Met een extra geperforeerde bodem kan de luchtcirculatie worden verhoogd.
– Elektronische ventilatie: Voor een snellere droging van kleding kan de garderobekast worden uitgerust met een elektronische ventilator die continu vochtige lucht uit de kast blaast.
– Gedwongen ventilatie: Voor een perfect binnenklimaat kan de kast worden aangesloten op een ventilatiesysteem op locatie. De aansluiting gebeurt eenvoudig en efficiënt, zodat uw spullen altijd fris en goed geventileerd blijven.

Individuele ontwerpen

Met ons uitgebreide assortiment aan oppervlakteontwerpmogelijkheden kunt u uw garderobekasten en depositobox-lockers aanpassen aan uw specifieke stijl en interieur. Of u nu kiest voor een opvallende digitale print, een elegante folieprint of een bijpassend houtdecor, uw kasten zullen een unieke uitstraling krijgen die de aandacht trekt.

Wij kunnen uw individuele ontwerpen al tijdens het planningsproces in overweging nemen, zodat u een gepersonaliseerd en op maat gemaakt resultaat krijgt. Met onze oppervlakteontwerpmogelijkheden zijn er geen grenzen aan uw creativiteit en kunt u uw garderobekasten en depositobox-lockers transformeren tot ware kunstwerken.

Echte blikvangers

Met de implementatie van individuele digitale en folieprints, verschillende houtdecors of speciale kleuren worden uw garderobekasten en depositobox-lockers echte blikvangers!

Digitale print

Deze kunnen ideaal worden gerealiseerd met HPL-deuren. Unieke kleedruimtegebieden ontstaan met speciale ontwerpen. Er zijn geen grenzen aan de verbeelding wat betreft de thema’s.

Folieprints

Folieprints kunnen worden gerealiseerd op elk oppervlak – op grote schaal of als geïsoleerd ontwerp. We nemen graag uw individuele ontwerp al in de planningsfase in overweging. Houten decors en speciale kleuren: op verzoek bieden wij ook verschillende houtdecors en speciale kleuren aan.

Neem vandaag nog contact met ons

Ontdek vandaag nog de Type IXOS® P sanitaire cabines van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type IXOS® P sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.