Optimale opslag en stijl met Type K garderobekasten

Garderobekasten Type K

Ontdek onze duurzame Garderobekasten Type K. Gemaakt van massieve kunststofplaten, zijn deze kasten buitengewoon slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk. Met standaardafmetingen van 30-35 of 40 cm breed, 53 cm diep en 183 cm hoog, kunnen ze worden aangepast aan elke situatie. De voorliggende deuren zorgen voor natuurlijke ventilatie en maken deze kasten ideaal voor garderobekasten in verschillende sectoren zoals voeding, zorg, industrie, sportcentra, en meer. We bieden verschillende indelingsopties, van 1-delig tot 6-delig, en een breed scala aan sloten om aan uw behoeften te voldoen. Kies voor duurzaamheid en functionaliteit met onze garderobekasten.

Ontworpen voor duurzaamheid en functionaliteit

De Garderobekasten Type K van Sistim Nederland, gemaakt in samenwerking met AFKOR, zijn ontworpen voor duurzaamheid en functionaliteit. Deze kasten zijn vervaardigd uit massieve kunststofplaten, waardoor ze buitengewoon slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk zijn. Met standaardafmetingen van 30-35 of 40 cm breed, 53 cm diep en 183 cm hoog, kunnen deze kasten worden aangepast aan uw specifieke behoeften. De voorliggende deuren zorgen voor natuurlijke ventilatie, waardoor ze perfect zijn voor vestiairetoepassingen in verschillende sectoren, zoals de voedingsindustrie, zorgsector, industrie en sportcentra.

Verkrijgbaar in verschillende indelingen

De Garderobekasten Type K zijn verkrijgbaar in verschillende indelingen, variërend van 1-delig tot 6-delig. Ze kunnen worden uitgerust met verschillende sloten, zoals cilindersloten, draaiknoppen met voorzieningen voor hangsloten, munt- of kaartsloten, mechanische of elektronische codesloten, en transpondersloten. Met een aluminium onderstel van 150 mm hoogte en in hoogte verstelbare pootjes, bieden deze kasten een stevige en stabiele basis. Optioneel kunnen ze worden uitgerust met een HPL plint of een aluminium sokkel met een ingebouwde zitbank.

Oog voor detail

De Garderobekasten Type K zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig en intensief gebruik. Dankzij de robuuste constructie met tussen- en rugwanden bevestigd in een aluminium profiel, bieden deze kasten optimale stabiliteit.

Ingefreesde nummers

De HPL deuren van 13 mm dikte zijn voorzien van ingefreesde nummers voor gemakkelijke identificatie. Kies voor garderobekasten van Sistim Nederland, kies voor hoogwaardige en functionele garderobekasten van Type K.

Individuele ontwerpen

Met ons uitgebreide assortiment aan oppervlakteontwerpmogelijkheden kunt u uw garderobekasten en depositobox-lockers aanpassen aan uw specifieke stijl en interieur. Of u nu kiest voor een opvallende digitale print, een elegante folieprint of een bijpassend houtdecor, uw kasten zullen een unieke uitstraling krijgen die de aandacht trekt.

Neem vandaag nog contact met ons

Maak uw garderobesysteem compleet met de veelzijdige Garderobekasten Type K van Sistim Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. Ons professionele team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van uw ideale garderobesysteem.

Ontdek vandaag nog de Type K – garderobekasten van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type K sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.