Kwaliteit en verfijnde details

Type NiUU®

Sistim Nederland B.V. presenteert met trots de NiUU sanitaire wanden, een flexibel toilet cubicle systeem dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en verfijnde details. Ontworpen in samenwerking met architect Wolfram Wöhr en geproduceerd door KEMMLIT, biedt het NiUU systeem een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Twee unieke oplossingen

De NiUU-serie bestaat uit twee unieke oplossingen: NiUU-F en NiUU-K. Beide typen zijn opgebouwd uit volspaan panelen, met een ABS-kantafwerking en een versterkend aluminium profiel aan de verticale zijden. NiUU-F heeft 30 mm dikke panelen, terwijl NiUU-K zich onderscheidt met 38 mm dikke panelen en speciale gepatenteerde verticale greepstangen met geïntegreerde vrij- en bezet sloten met LED-indicatie. Beide varianten zijn beschikbaar in een scala aan standaard kleuren naar keuze.

Ontworpen met flexibiliteit in het achterhoofd

Het NiUU-systeem is ontworpen met flexibiliteit in het achterhoofd. Van de standaardversie met ondersteunende poten tot de kamerhoge gesloten versie voor maximale privacy – NiUU voldoet perfect aan uw eisen en past zich aan uw omgeving aan. Onze deuren zijn uitgerust met zelfsluitende aluminium scharnieren en trekknoppen van blank geanodiseerd aluminium. De poten, eveneens van aluminium, zijn verstelbaar in hoogte van 80-215 mm, met een speciale optie van slechts 50 mm. De wanden zijn standaard 2135 mm hoog, maar kunnen in diverse uitvoeringen worden geleverd tot max. 2650 mm.

Bekroond met een Red Dot Design Award

Het NiUU-systeem is niet alleen duurzaam, maar ondersteunt ook uw gebouwcertificering en voldoet aan de eisen volgens DGNB. Het is bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award 2011, de iF Product Design Award 2012, de Innovationspreis für Architektur und Bauwesen 2012 en de PLUS X AWARD 2012 voor zijn hoogwaardige design. Zoek niet verder voor uw sanitaire wanden, kies voor kwaliteit, kies voor NiUU.”

Gepersonaliseerde oplossingen

Bij Sistim Nederland B.V. staat de klant centraal. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van het juiste product voor uw behoeften. Of u nu een architect bent die zoekt naar de perfecte oplossing voor een openbare ruimte of een bedrijfseigenaar die uw werknemers de beste faciliteiten wil bieden, wij staan voor u klaar. We begrijpen dat iedere ruimte uniek is en daarom bieden we gepersonaliseerde oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de Sistim Nederland B.V. ervaring.

Duurzaamheid

Bij Sistim Nederland B.V. nemen we onze verantwoordelijkheid voor de planeet serieus. We streven ernaar om in alles wat we doen duurzaamheid op de eerste plaats te zetten. Onze sanitaire producten zijn niet alleen ontworpen om functioneel en esthetisch aantrekkelijk te zijn, maar ook om een minimale impact op het milieu te hebben. We kiezen voor materialen en productieprocessen die het energieverbruik verminderen, afval minimaliseren en bijdragen aan de circulaire economie. Ons streven is om een gezondere, schonere en meer duurzame toekomst te creëren voor ons allemaal.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type NiUU® sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.