Het ultieme sanitaire wandensysteem

Type NOXX® SMART

Ontdek NOXX® SMART, het revolutionaire sanitaire wandensysteem dat perfectie combineert met functionaliteit en esthetiek. Met volledig gladde panelen en deuren gemaakt van hoogwaardig 10 mm veiligheidsglas, vormt NOXX® SMART een ongeëvenaarde keuze voor moderne sanitaire ruimtes. Het minimalistische ontwerp wordt versterkt door blank geanodiseerde profielen en pootjes, waardoor een naadloze uitstraling wordt gecreëerd.

Ongeëvenaarde Stabiliteit en Geruisloze Werking

NOXX® SMART is ontworpen voor maximale stabiliteit en jarenlang probleemloos gebruik. Het innovatieve softclose-mechanisme zorgt voor een geruisloze sluiting van de deuren en biedt een optimale gebruikerservaring. De stevige constructie en duurzame materialen garanderen een solide en betrouwbare sanitaire oplossing.

Eindeloze Kleuropties en Snelle Levering

Met een uitgebreid palet van 12 standaardkleuren biedt NOXX® SMART eindeloze mogelijkheden om uw sanitaire ruimte aan te passen aan uw stijl en interieur. Bovendien kunnen we elke RAL-kleur leveren op verzoek, waardoor u volledige vrijheid heeft in het creëren van een unieke en gepersonaliseerde omgeving. En met onze snelle levering kunnen we het standaard systeem binnen slechts 3 werkweken leveren en installeren.

Standaard 7 jaar garantie

Bij Sistim Nederland streven we naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom bieden we standaard 7 jaar garantie op elk NOXX® SMART-sanitairwandsysteem. U kunt met een gerust hart vertrouwen op onze producten en genieten van een zorgeloze gebruikerservaring.

Duurzaam en robuust ontwerp

Type NOXX® SMART is ontwikkeld met maximale duurzaamheid in gedachten. Met diverse kleuropties en een innovatieve softclose-functie zijn de NOXX® SMART wanden de perfecte keuze voor een professionele en stijlvolle uitstraling. Ervaar de ultieme combinatie van design en kwaliteit voor een ongeëvenaarde sanitaire oplossing.

De slimme keuze voor moderne sanitaire ruimtes

Met NOXX® SMART van Sistim Nederland haalt u een toonaangevend, stijlvol en veilig sanitaire wandensysteem in huis. Laat uw sanitaire ruimte uitblinken met het ultieme samenspel van elegantie, duurzaamheid en functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Ontdek de mogelijkheden van NOXX® SMART en transformeer uw sanitaire ruimte naar een ware blikvanger.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type NOXX® SMART sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.