Duurzame en veelzijdige sanitaire wandoplossing

Type PRIMO F

De sanitaire wanden van Type Primo F zijn ontworpen met oog voor zowel natte als droge ruimtes. De 30 mm dikke composite constructie met een intern plastic frame zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. De HPL-panelen aan beide zijden geven de wanden een strakke uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende decors. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om bedrading voor elektrische aansluitingen discreet weg te werken.

Innovatief ontwerp

Dankzij de flexibele ontwerpopties van Primo F is dit WC-cubiclesysteem niet alleen geschikt voor sanitaire ruimtes, maar ook ideaal voor wisselende, groeps- en behandelingscabines. Kies voor de veelzijdigheid en duurzaamheid van Type Primo F voor al uw sanitaire wandbehoeften.

Voor zowel natte als droge ruimtes

Het cubiclesysteem PRIMO F heeft een glad en afgeschuind oppervlak. De deuren en panelen zijn gemaakt van een 30 mm dikke samengestelde constructie met een intern synthetisch frame. Beide zijden zijn bekleed met 3 mm dikke massief laminaat HPL-panelen in verschillende decors. De randen zijn mooi gefreesd. De vulling bestaat uit polystyreen. PRIMO F is ontworpen voor zowel natte als droge ruimtes.

Elektrische aansluitingen

Elektrische leidingen voor elektrische aansluitingen kunnen onzichtbaar door de elementen worden geleid. Naast stabiliteit is een ander voordeel van het systeem de maximale veelzijdigheid: dankzij de flexibele constructie kan PRIMO F meer zijn dan alleen een WC-cubiclesysteem. PRIMO F is ook ideaal geschikt voor kleedcabines, groepskleedcabines en therapie- of behandelcabines.

PRIMO Lay-outoplossingen

De standaardversie van PRIMO heeft ondersteunende poten en een bovenrail aan de voorkant. Als alternatief is PRIMO verkrijgbaar als ondersteuningsgeoptimaliseerde versie, met ondersteunende poten in de scheidingswanden. Dit geeft het systeem een moderne uitstraling en lichtheid. Op verzoek kan de bovenrail bovendien verzonken worden voor een zwevende indruk. Voor de vloer-tot-plafondoplossing zijn de deuren, voorkant en scheidingspanelen gesloten van vloer tot plafond, voor maximale privacy.

Neem vandaag nog contact met ons

Wij begrijpen dat elke ruimte uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen voor gepersonaliseerd advies. Ons deskundige team staat klaar om naar uw wensen en eisen te luisteren en u te helpen bij het vinden van de ideale oplossing voor uw cubiclesysteem. Of u nu op zoek bent naar advies over het PRIMO F-systeem of andere opties, wij kunnen u voorzien van gedetailleerde informatie, ontwerpadvies en een op maat gemaakte offerte. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van functionele en esthetisch aantrekkelijke ruimtes.

Ontdek vandaag nog de Type PRIMO F sanitaire cabines van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type PRIMO F sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.