Innovatief ontwerp met uitzonderlijke functionaliteit en duurzaamheid

Type PRIMO Kn

De PRIMO Kn sanitaircabine systeem van Sistim Nederland B.V. is het summum van design en functionaliteit. Deze cabines zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook robuust en duurzaam, ontworpen om zelfs de zwaarste belastingen te weerstaan.

Innovatief ontwerp

De PRIMO Kn sanitaire cabines van Sistim Nederland B.V. combineren innovatief ontwerp met uitzonderlijke functionaliteit en duurzaamheid. Deze cabines bestaan uit 42 mm dikke sandwich elementen, afgewerkt met een rondlopende aluminium kantlijst, wat zorgt voor een superstrak uiterlijk. Ze zijn speciaal ontworpen om de hoogste eisen van zowel design als functionaliteit te voldoen, wat ze de perfecte keuze maakt voor de moderne badkamer.

Flexibele hoogte opties

Naast de standaardversie op pootjes, kunnen de wanden en de deuren ook van vloer tot plafond gesloten worden geleverd tot een maximum van 2800 mm. Dit maakt het PRIMO Kn systeem aanpasbaar aan verschillende ruimtes en biedt het de mogelijkheid om een meer naadloze, gestroomlijnde look te creëren.

Speciaal ontwikkelde scharnieren

Voor de PRIMO Kn sanitaire cabines is een speciaal 3 rollen-scharnier ontwikkeld. Deze is zesvoudig bevestigd en voorzien van een RVS stift voor maximale stabiliteit en levensduur. Als optie kunnen verdekt liggende 3D-scharnieren worden toegepast, waardoor de veelzijdigheid van dit product verder wordt verhoogd.

Duurzaam en robuust ontwerp

PRIMO Kn is ontwikkeld met maximale duurzaamheid in gedachten. Het deur- en panelelement bestaat uit een robuuste 42 mm dikke composietconstructie, versterkt met intern PU voor maximale torsieweerstand. De HPL oppervlakte is voorzien van een speciale beschermende laag om de weerstand tegen krassen en slijtage te verhogen. Hierdoor is het HPL materiaal waterbestendig, gemakkelijk schoon te maken en ideaal voor gebruik in natte ruimtes.

Unieke greep met LED-indicatie

Als extra optie kunt u kiezen voor de speciale lange greep met LED-indicatie voor vrij- en bezet. Deze lange greep is verkrijgbaar in drie verschillende lengten en biedt een moderne, stijlvolle touch aan uw sanitaire cabine.

Ontdek vandaag nog de PRIMO Kn sanitaire cabines van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type PRIMO Kn sanitaire wanden? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.