Robuust, veelzijdig en functioneel

Garderobekasten Type R

Ontdek de duurzame en flexibele Garderobekasten Type R van Sistim Nederland. Met een robuust kasthuis van voorgelakt aluminium en de optie voor HPL-deuren of dubbelwandig aluminium, bieden deze kasten optimale functionaliteit en een professionele uitstraling. Kies uit verschillende slottypes en configureerbare opties. Perfect voor elke professionele omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing.

Stevigheid en veelzijdigheid in één

Garderobekasten Type R bieden stevigheid en veelzijdigheid in één. Het kasthuis is gemaakt van voorgelakt aluminium plaat, dat door een speciaal procedé een stevige structuur krijgt. De deuren kunnen worden gekozen in 13 mm HPL of dubbelwandig aluminium, voorzien van rvs-hoekbegrenzers en rvs-scharnieren.

Diverse slottypes

Deze garderobekasten kunnen worden geleverd met diverse slottypes en zijn beschikbaar met in hoogte verstelbare pootjes. Hierdoor kunnen ze perfect worden aangepast aan uw specifieke behoeften en omgeving.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid

Net als alle Sistim-producten zijn de Garderobekasten Type R van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele omgevingen en bieden een moderne uitstraling die perfect past bij elke setting.

Geschikt voor diverse toepassingen

De Garderobekasten Type R zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder kantoren, scholen, sportscholen en andere openbare ruimtes. Met hun sterke constructie en flexibele ontwerp bieden ze een betrouwbare en functionele oplossing voor het opbergen van persoonlijke bezittingen.

Elegant ontwerp en optimale functionaliteit

Bovendien zijn de Garderobekasten Type R van Sistim Nederland getest en voldoen ze aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. U kunt erop vertrouwen dat uw waardevolle spullen goed beschermd zijn.

Maak uw garderobesysteem compleet met de veelzijdige Garderobekasten Type R van Sistim Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. Ons professionele team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van uw ideale garderobesysteem.

Ontdek vandaag nog de Type R – garderobekasten van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type R garderobekasten? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.