Robuust, veelzijdig en functioneel

Garderobekasten Type S

Ontdek de veelzijdige en functionele garderobekasten Type S van Sistim Nederland. Deze robuuste kasten zijn speciaal ontworpen voor gebruik in hotels, congrescentra, sportgelegenheden, scholen, kantoorgebouwen, zwembaden en meer. Met een stevig kasthuis van voorgelakt verzinkt plaatstaal en de keuze uit deuren van HPL, dubbelwandig plaatstaal of aluminium, bieden deze kasten optimale duurzaamheid en functionaliteit. Kies uit diverse slottypes en configureerbaar op een onderstel met in hoogte verstelbare pootjes. Ontdek de perfecte oplossing voor uw garderobebehoeften met garderobekasten Type S.

Robuust, veelzijdig en functioneel

Bij Sistim begrijpen we dat garderobekasten Type S een cruciale rol spelen in verschillende sectoren, van hotels en congrescentra tot scholen en kantoorgebouwen. Daarom hebben we deze kasten ontworpen met aandacht voor robuustheid, veelzijdigheid en functionaliteit.

Maximale stabiliteit en corrosiebestendigheid

Het kasthuis van de garderobekasten Type S is vervaardigd uit voorgelakt verzinkt plaatstaal en ondergaat een speciaal procedé om een stevig kasthuis te vormen. Dit zorgt voor maximale stabiliteit en corrosiebestendigheid. U kunt kiezen uit verschillende deurmaterialen, zoals 13 mm HPL, dubbelwandig plaatstaal of aluminium, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Diverse slottypes

Onze garderobekasten Type S zijn voorzien van hoogwaardige r.v.s. hoekbegrenzers en scharnieren die zorgen voor duurzaamheid en soepele werking. Bovendien bieden we diverse slottypes om de beveiliging van uw waardevolle spullen te waarborgen.

Flexibel ontwerp voor elke ruimte

Deze veelzijdige kasten kunnen worden geconfigureerd met in hoogte verstelbare pootjes, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes en vloeroppervlakken. Of u nu een hotellobby, sportcentrum of schoolgarderobe inricht, de garderobekasten Type S passen zich moeiteloos aan uw behoeften aan.

Elegant ontwerp en optimale functionaliteit

Naast functionaliteit en duurzaamheid, hechten we ook belang aan een aantrekkelijk ontwerp. Onze garderobekasten Type S hebben een strakke en moderne uitstraling die perfect past bij elke professionele omgeving. Kies voor de garderobekasten Type S van Sistim Nederland en profiteer van de veelzijdigheid, duurzaamheid en functionaliteit die uw garderobesysteem nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte oplossing voor uw specifieke behoeften.

Ontdek vandaag nog de Type S – garderobekasten van Sistim Nederland B.V. en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type S garderobekasten? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.