Optimale opslag en stijl met Type U kleedkamerbank

Kleedkamerbank Type U

Ontdek de veelzijdige en duurzame KEMMLIT® Type U kleedkamerbanken voor ultiem comfort en functionaliteit in uw kleedruimte. Met hoogwaardige materialen en een aantrekkelijk design bieden deze banken een praktische zitoplossing voor uw gasten. We bieden verschillende oplossingen, variërend van vrijstaande banken en wandbanken tot banken met schoenencompartimenten.

Diverse mogelijkheden

Voeg stijl en duurzaamheid toe aan uw kleedruimte met de KEMMLIT® Type U kleedkamerbanken. Deze banken bestaan uit ronde aluminium buispoten in een kleur naar keuze, met een HPL zitting die rondom is voorzien van afgeronde kanten en verdikte randen tot 26 mm. De KEMMLIT® Type U kleedkamerbanken zijn ideaal voor praktische zitplaatsen in kleedruimtes. In combinatie met garderobekasten bieden ze comfort voor gebruikers en extra opbergruimte onder de bank.

Kleedkamerbanken voor diverse toepassingen

KEMMLIT® kleedkamerbanken staan bekend om hun hoge kwaliteit, stabiliteit en duurzaamheid. Het klassieke ontwerp met een zitting en ondersteunende poten is geschikt voor zowel droge als natte ruimtes. De zitting is gemaakt van stevige HPL panelen met een extra overlay. In combinatie met de ondersteunende beugels of poten van geanodiseerd aluminium zorgt dit voor een zeer stevige en duurzame kleedkamerbank. Op aanvraag kan de bank ook worden voorzien van veiligheidsbeugels en haken van aluminium.

Advies op maat en professionele installatie

Bij Sistim Nederland helpen onze experts u graag bij het kiezen van de juiste KEMMLIT® Type U kleedkamerbanken die aansluiten bij uw specifieke behoeften. We bieden advies op maat en kunnen tevens zorgen voor professionele installatie, waardoor u tijd en moeite bespaart. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Stijlvol design en veiligheid in één

De KEMMLIT® Type U kleedkamerbanken combineren een stijlvol design met uitstekende veiligheid. Met hun ronde aluminium buispoten en afgeronde HPL zitting creëren ze een moderne en aantrekkelijke uitstraling in elke kleedruimte. Daarnaast zijn de banken voorzien van stevige constructie en hoogwaardige materialen, waardoor ze langdurig gebruik en intensief gebruik kunnen weerstaan.

Ontworpen met aandacht voor de bescherming van gebruikers

Veiligheid is ook een prioriteit bij KEMMLIT®. De banken zijn ontworpen met aandacht voor de bescherming van gebruikers. Optionele veiligheidsbeugels en haken van aluminium zorgen voor extra stabiliteit en bieden ondersteuning bij het ophangen van persoonlijke items. Op deze manier kunnen uw gasten comfortabel en veilig gebruikmaken van de kleedkamerbanken. Ontdek het perfecte evenwicht tussen design en veiligheid met de KEMMLIT® Type U kleedkamerbanken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen bij het creëren van een functionele en stijlvolle kleedruimte.

Neem vandaag nog contact met ons

Maak uw sanitaire voorziening compleet met de veelzijdige kleedkamerbank Type U van Sistim Nederland en ervaar de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. Ons professionele team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van uw ideale kleedkamerbank.

 

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over Type U kleedkamerbanken? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.