Robuuste en veelzijdige wastafelbladen van HPL

Wastafelbladen van HPL

Upgrade uw sanitaire ruimte met hoogwaardige HPL wastafelbladen van Sistim. Onze HPL wastafelbladen zijn waterbestendig, waardoor ze perfect geschikt zijn voor gebruik in sanitaire ruimten. Bij Sistim bieden we een breed scala aan formaten en soorten wastafelbladen van HPL, en onze experts staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Specificaties van onze HPL wastafelbladen

Onze collectie wastafelbladen omvat onder andere 13 mm HPL wastafelbladen in een vlakke uitvoering met een vlak bovenblad. Deze bladen hebben een breedte van 600 mm en een neerhangende voorzijde van 200 mm. We bieden verschillende varianten aan die elk zorgen voor een unieke uitstraling van uw ruimte. Daarin leveren we spoelunits met een vlakliggende rand van roestvrijstaal in vele varianten.

Elementen in verschillende vormen

Voor meer designopties hebben we HPL wastafelbladen met gebogen elementen in verschillende vormen (L, S of Z). Deze bladen hebben een elegante ronde voor- en achterzijde en kunnen gecombineerd worden met planchetten, lichtkoven en spiegels. Op deze manier kunt u uw wastafelblad perfect laten aansluiten bij uw toiletwand en een aantrekkelijke uitstraling creëren.

Advies en contact

Heeft u vragen over onze HPL wastafelbladen? Neem gerust contact met ons op voor vakkundig advies. U kunt bij ons terecht voor documentatie, een vrijblijvende offerte of het bestellen van accessoires voor uw ruimte. Vul het contactformulier in, bel naar 0592 – 544 230 of stuur een e-mail naar info@sistim.nl. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw ideale wastafelbladoplossing.

Meer weten?

Vrijblijvende offerte en informatie aanvragen

Wilt u meer weten over wastafelbladen van HPL? Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van documentatie of een vrijblijvende offerte.

Naam(Vereist)
Upload hier uw indelingstekening of eventuele foto's.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.