Monnickendam

Jachthaven Waterland

Met trots presenteren wij het succesvolle project van Sistim in samenwerking met Jachthaven Waterland te Monnickendam. In opdracht van Jachthaven Waterland hebben wij de gehele sanitaire inrichting geleverd voor de gerenoveerde sanitaire ruimtes.

Bij deze renovatie is gekozen voor een hangend systeem, wat zorgt voor een ruimtelijke en moderne uitstraling, en tevens veel voordelen biedt bij het schoonmaken. Dit systeem zorgt voor een hygiënische en aantrekkelijke omgeving waar gasten optimaal kunnen genieten van hun verblijf.

Er is bewust gekozen voor een niet-standaard Trespa kleur, Zilver Ahorn, die in combinatie met donkergrijze profielen en deurbeslag een luxe uitstraling geeft aan de sanitaire ruimtes. Deze combinatie van kleuren creëert een harmonieus geheel dat perfect past bij de sfeer van de jachthaven.

Ook de Marlan wastafelbladen dragen bij aan de esthetiek van het geheel. Ze zijn uitgevoerd in het model Alpha, met een prachtige kleur genaamd Blossom White. Deze wastafelbladen zijn niet alleen duurzaam en functioneel, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan de sanitaire ruimtes.