Vakantiepark

De Kuilart Koudum

Voor Vakantiepark De Kuilart in Koudum heeft Sistim Nederland de sanitaire wanden, garderobekasten en zitbanken geleverd voor de nieuwbouw van het zwembadgebouw. Hier is gekozen voor 2 wandtypen, type Primo – F resp. type cronus – glas van Kemmlit. De sanitaire wanden in de kleedruimten zijn uitgevoerd in de kleur Fundermax 0074 pastelgrijs en de glas panelen in helder veiligheidsglas.

Kemmlit type Primo – F (sanitaire wanden)
Dankzij de flexibele ontwerpopties van Primo F is dit wandsysteem niet alleen geschikt voor sanitaire ruimtes, maar ook ideaal voor wissel, groeps- en behandelingscabines. Het wandsysteem PRIMO – F heeft een glad en afgeschuind oppervlak. De deuren en panelen zijn gemaakt van een 30 mm dikke sandwichpanelen met een intern synthetisch frame. Beide zijden zijn bekleed met 3 mm dikke massief laminaat HPL-panelen in verschillende decors. De randen zijn mooi gefreesd. De vulling bestaat uit polystyreen. PRIMO – F is ontworpen voor zowel natte als droge ruimtes.

Kemmlit type – cronus (sanitaire wanden)
Het wandsysteem Cronus® Glas – Gemaakt van 12 mm en 8 mm TSG (veiligheidsglas), biedt dit wandtype een moderne en transparante uitstraling.

Afkor Type K (Garderobekasten)
De garderobekasten: Afkor Type – K, gemaakt van massieve HPL-panelen, hierdoor zijn deze kasten buitengewoon slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk. De geleverde garderobekasten zijn 4-delig en voorzien van elektronische pincode sloten, IP65.

Afkor type – B (kleedkamerbanken)
De zitting van de Type B kleedkamerbanken is gemaakt van HPL, met een dikte van 18 mm en rondom fraai afgewerkt. De onderstellen van de Type B kleedkamerbanken zijn standaard voorzien van een milieuvriendelijke anti-corrosiebescherming. Voor natte ruimtes zijn de steunen uitgevoerd in thermisch verzinkt staal. Beide uitvoeringen worden afgewerkt met een donkergrijze, witte of zwarte mat licht gestructureerde epoxy polyester coating. De zitbanken in de centrale hal zijn voorzien van een schoenenrooster.