Norg

Zwembad Molenduinbad

Met groot genoegen informeren wij u over het succesvolle project van Sistim Nederland B.V. in samenwerking met Zwembad Molenduinbad te Norg. In dit project hebben wij de renovatie van de kleedruimten in het zwembadgebouw aan de Eenerstraat te Norg mogen verzorgen. Als erkende leverancier hebben wij kleed- en toiletcabines van de hoogste kwaliteit geleverd, die aan alle wensen en eisen van Zwembad Molenduinbad voldoen.

Onze geleverde cabines, van het gerenommeerde merk Sistim en van het type 13 – SCS, zijn een waardevolle aanvulling op de vernieuwde kleedruimten. Ze zijn uitgerust met vingerveilige profielen, waardoor de veiligheid van de gebruikers te allen tijde gewaarborgd blijft. Bovendien zijn de cabines voorzien van geluidarme zelfsluitende scharnieren, waardoor een rustige en aangename omgeving wordt gecreëerd.

Naast de kleed- en toiletcabines hebben wij ook gezorgd voor de levering van nieuwe garderobekasten. Deze garderobekasten zijn uitgerust met geavanceerde elektronische pin-code sloten, waardoor gebruikers hun persoonlijke bezittingen veilig kunnen opbergen tijdens hun verblijf in het zwembad. Deze moderne en betrouwbare sloten bieden een extra laag beveiliging en gemak voor de bezoekers van Zwembad Molenduinbad.